افتتاحیه استارت‌آپ استودیو تهران توسط شرکت دانش بانی ایرانیان

مراسم افتتاحیه استارت‌آپ استودیو تهران توسط شرکت دانش بانی ایرانیان و با همکاری موسسه اعتباری نور در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران برگزار شد.

افتتاحیه استارت‌آپ استودیو تهران
به گزارش نوداد (سکوی اجتماعی خبر)

در دانشکده مکانیک دانشگاه تهران برگزار شد:

به گزارش روابط عمومی استارتاپ استودیو تهران، در ابتدای برنامه، ملااحمدی مدیرعامل شرکت دانش بانی ایرانیان با بیان اینکه این برنامه قدم بزرگی برای پیشرفت و آبادانی کشور است،افزود: این مرکز طی چند ماه گذشته، خلاء‌هایی را در بازار شناسایی  است اما امیدوار است تا این خلاء‌ها را برطرف کنند.

ملا احمدی خاطرنشان کرد:کاری که قرار است در شرکت دانش بانی ایرانیان انجام شود، سرمایه‌گذاری روی طرح هایی است که مراحل ابتدایی را رد کردهاند و به یک محصول اولیه رسیده‌اند و نیازمند یک سرمایه اولیه برای تجاری‌سازی محصولشان هستند، که این کار را شرکت دانش بانی ایرانیان با حمایت موسسه اعتباری نور انجام می‌دهد.

وی  ادامه داد: اما هدف اصلی شرکت، شتابدهندگی نیست و به این موضوع به چشم یک ماموریت نگاه می‌کند نه یک هدف اصلی.

ملااحمدی افزود:هدف اصلی ما در شرکت دانش بانی ایرانیان، استارت‌آپ استودیو شدن است و این هدف به این موضوع اشاره می‌کند که قبل از این که طرح یا ایده‌ای بیاید، برویم و در محیط پیرامونی خودمان و در صنایع مختلف نیازهای آنها را شناسایی کنیم.

درادامه این مراسم حنفی‌زاده معاون پژوهشی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه عنصر اصلی در این شرکت‌ها نوآوری و خلاقیت است و این ایده‌های نوآورانه توسط یک سری از افراد جوان شکل می‌گیرد و این شرکت‌ها بر اساس تکنولوژی و آی‌تی تشکیل شده‌اند، تصریح کرد: کجا شما می‌توانید یک سری ایده و جوان پیدا کنید که دانش بسیار خوبی هم داشته باشند؟ اما دانشگاه می‌تواند یکی از مهمترین مراکز برای پیدا کردن چنین افرادی باشد.

وی ادامه داد: همانطور که می‌دانید دغدغه اصلی دانشگاه پرورش فارغ‌التحصیلان خوب است. مراکز نوآوری در دل دانشگاه است و دانشجویان می‌توانند همه روزه به این مراکز بروند و با فضای کاری آشنا شوند و ما همچنین می‌توانیم نمونه‌های موفق را به دانشجویانمان نشان دهیم و بگویم کسانی مشابه شما بوده‌اند که حالا توانسته‌اند کسب‌وکار خودشان را راه‌اندازی کنند.

حنفی زاده افزود: بنابراین از این مرکز نوآوری قرار است به عنوان راهکاری برای جلوگیری از فرار مغزها استفاده شود.

وی در ادامه صحبت‌هایش از لزوم وجود بخش خصوصی در پایدار ماندن این جریان گفت و توضیح داد: اعتقاد ما بر این است که اگر بخواهیم این روند پایدار باشد و دوام داشته باشد، بخش خصوصی است که ارزش این کار را درک می‌کند و به عبارتی ارزش پول را بخش خصوصی خیلی بهتر درک می‌کند و این دلیل اصلی است که دانشکده فنی دانشگاه تهران تصمیم گرفت که به شرکت هایی که در حوزه های استارت‌آپی فعالیت کنند این فرصت را بدهد تا در فضای دانشگاه همکاری داشته باشند.

درادامه این مراسم، نظام‌دوست رئیس اداره نهادهای نوین مالی سازمان فرابورس ایران نیز با بیان اینکه ما در کشور نزدیک به پنجاه شتابدهنده ثبت شده داریم، گفت: قرار است قانون جدیدی برای استارت‌آپ‌هایی که  کرادفاندینگ و کرادسورسینگ را انجام می‌دهند،ارائه شود و مهمترین حوزه ای هم که در بر می‌گیرد Equity  است.

وی با اشاره به  چالش هایی که استارتاپ ها با آن ها مواجه هستند،گفت: بازار سرمایه به دنبال حل کردن آنها است .این چالش‌ها در حوزه‌هایی مانند کشف تقلب در بازارهای مالی در همه حوزه ها، احراز هویت و زنجیره بلوک است .

نظام دوست ادامه داد: فرابورس از استارت‌آپ‌هایی که بتوانند هر فناوری را در این حوزه ها توسعه دهند، استقبال می‌کند.

درادامه این نشست مهندس افشاری، مدیرکل آی‌تی صداوسیما نیز از اعلام آمادگی برای هرگونه فضای تبلیغاتی در صداوسیما برای کسب‌وکارهای نوپا خبر داد .

افشاری خاطرنشان کرد:کاربران پیام رسان های ایرانی بیشتر به دنبال سرویس بهتر هستند و حساسیت زیادی ندارد که این سرویس داخلی باشد یا خارجی.

وی از اهمیت ایجاد جریان تولید محتوا در کشور گفت و معتقد بود که شبکه ملی اطلاعات در کشور پا نمی‌گیرد مگر اینکه به جریان تولید محتوای داخلی کشور پرداخته شود.

مدیر کل آی‌تی صداوسیما با طرح این سوال که چرا به جای اینکه به فیلتر کردن تلگرام افتخار کنیم، به ایجاد جریانی برای محبوبیت محتوای داخلی میان کاربران افتخار نکنیم؟گفت:هنر تولید محتوای ما باید تغییر کند و اگر تولیدکنندگان محتوا با همان روش سنتی به کار خودشان ادامه دهند، وضعیت تغییری نخواهد کرد.

وی از اعلام آمادگی شرکت سروش رسانه برای ارائه هاست رایگان برای ایجاد جریان تولید محتوا و همچنین هرگونه کمک تبلیغاتی در تلویزیون برای کمک به کسب‌وکارهای نوپا در فضای مجازی خبر داد.