همه چیز درباره ویزای مراکش

اگر دوست دارید تا به مراکش یا به قولی «شاخ آفریقا» سفر کنید، حتما باید پیش از سفر ویزای توریستی این کشور را از سفارت مراکش در تهران دریافت کنید.

  1. ۶ ماه،۱ هفته قبل
  2. ۰
به گزارش نوداد (سکوی اجتماعی خبر)

مراکش یکی از بهترین مکان‌ها برای گردشگرانی است که به دنبال دیدنی‌ها و تجربه‌های جدید هستند، زیرا دیدنی‌های مراکش در عین زیبایی دارای قدمت تاریخی نیز هستند. از طرفی، این کشور در شاخ آفریقا قرار دارد و سواحل طولانی آن به اقیانوس اطلس شمالی و دریای مدیترانه (تنگه جبل الطارق) راه ‏دارد. علاوه بر این، نزدیکی به اروپا از ویژگی‌های خاص مراکش است. در مجموع، همه این عوامل باعث شده‌اند تا مراکش به یکی از مقصدهای محبوب گردشگران در اقصی نقاط جهان تبدیل شود.

ویزای مراکش

گردشگرانی که علاقه‌مند به بازدید از دیدنی‌های مراکش هستند، باید قبل از سفر به سفارت مراکش در تهران مراجعه کرده و برای دریافت ویزای توریستی اقدام کنند. البته علاوه بر ویزای توریستی، بسته به هدف سفر انواع دیگری از ویزای مراکش نیز وجود دارند:

  • ویزای تجاری
  • ویزای کاری
  • ویزای دانشجویی
  • ویزای پژوهشی

مدارک لازم برای دریافت ویزای مراکش

۱. اصل پاسپورت با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه پاسپورت جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲. شش قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

۳. اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

۴. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر دو هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

  • ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال باشد.

۵. اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، تاییدیه مرخصی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

  • برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیر مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۶. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

۷. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰‌,۰۰۰,۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام برای ضمانت حسن اجرای تعهدات.
  • کپی مدارک باید روی برگ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت، ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست شود که تهیه و ارائه آن‌ها برای گرفتن ویزا الزامی است.

همه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، اما نیازی به تائیدیه دادگستری و امور خارجه نیست.

متقاضی باید در هنگام راجعه به سفارت یک نسخه کپی از کلیه مدارک را به همراه داشته باشد.

مراحل دریافت ویزای مراکش

متقاضی ویزا باید یک ماه قبل از سفر باید به سفارت مراجعه کرده و فرم درخواست را تکمیل کند. در صورت سفر خانوادگی هر یک از مسافران باید به صورت مجزا فرم درخواست تکمیل کند. همچنین، حضور متقاضی در زمان ارسال درخواست ویزای مراکش در سفارت الزامی است. البته در مورد متقاضیان زیر ۱۶ سال فرم درخواست باید توسط والدین متقاضی نیز امضا شود.

سفارت مراکش در تهران

نشانی:  تهران، خیابان پاسداران، نارنجستان ششم، پلاک ۲۹

تلفن: ۲۶۱۵۱۶۶۴ (۰۲۱)

نمابر: ۲۶۱۵۱۶۸۲

ساعت کاری: ۸ صبح تا ۱۲ ظهر

پست الکترونیک: [email protected]





همرسانی نوشتار: