انواع شبکه‌های تتر چیست و از کدام استفاده کنیم؟

رمز ارز تتر به عنوان یکی از محبوب‌ترین استیبل کوین های این مارکت با با ارزش ثابت، این قابلیت را به معامله گران این مارکت پر ریسک می دهد تا برای حفظ پول های خود در برابر نوسانات زیاد که ممکن است بخاطرآن متضرر شوند از این استیبل کوین استفاده کنند.

  1. یکشنبه ۳۰ مهر ۲ ساعت ۱۵:۳۲ (۶ ماه،۱ هفته قبل)
شبکه های تتر
به گزارش نوداد (سکوی اجتماعی خبر)

رمزارزتتر توسط شبکه های بلاک چینی گوناگون مانند ترون، اتریوم، بیت کوین و… ساپورت می‌‌شود و به همین جهت شما آن را از روش های مختلف می توانید منتقل کنید. هر یک از این بلاکچین ها ویژگی های مرتبط به خود را دارند. در این مطلب تفاوت‌های موجود در شبکه‌های مختلف تتر، ویژگی و معایب و مزایای هر کدام از آنها و نحوه خرید تتر را بررسی خواهیم کرد.

تتر چیست؟

تتربا نماد USDT یک رمزارز با ارزش دلاری ثابت و برابر یک دلار می باشد؛ به همین خاطر از آن به عنوان استیبل کوین یاد می شود. کسانی که در این بازار ترید می کنند از تتر برای در امان ماندن از نوسانات بازارو خفظ ارزش پول استفاده می‌کنند. این یعنی اینکه تتر باید از نوساناتی که روی قیمت دیگر رمزارز ها مثل بیت کوین و سایر آلت کوین ها تاثیر‌میگذارد در امان باشد. ارز تتر در بین سایر استیبل کوین ها دارای بیشترین مارکت کپ یا حجم بازار می باشد و اولین و محبوب ترین استیبل کوین نیز می باشد.

دلیل استیبل بودن قیمت تتر چیست؟

در جواب یه این پرسش به این سوال باید به این موضوع اشاره کرد که ثبات قیمت تتر به خاطر پشتوانه آن یعنی دلار امریکا است؛ طبق ادعایی که شرکت تتر کرده است، بیشتر از تتر موجود در گردش، دلار برای پشتوانه از آن نگهداری می‌شود. به عبارتی ، آنها مدعی هستند که در ازا‌ی هر یک واحد تتری که در گردش می باشد، یک دلار آمریکا به عنوان پشتوانه آن در خزانه تتر نگهداری می‌شود. معامله گران جهت خرید تتر می‌توانند از صرافی‌های مختلف ارز دیجیتال داخلی،مانند صرافی ارزدیجیتال پی ام ایکسچنج استفاده کنند.

که تا به این لحظه بحث و امهاماتی در خصوص ذخایره ارزی تتر وجود داشته و بازرسی‌هایی از سمت دادستان نیویورک و کمیسیون معاملات فیوچر در این خصوص انجام شده است، ولی رمزارز تتر به عنوان معروف و محبوب ترین ارزدیجیتال با ارزش ثابت در این حوزه شناخته می شود و اعتبار زیادی در بین معامله گران به دست آورده است. در ادامه این مطلب با انواع تتر و شبکه‌های مختلف تتر بیشتر آشنا می شویم.

نکته: برای خرید تتر بدون احراز هویت به سایت پی ام ایکس چنج مراجعه کنید.

شبکه های تتر

همانطور که می دانید تتر شبکه بلاکچین مختص به خود را داراد نمی باشد، در این خصوص تتر توسط شبکه های بلاکچینی دیگری مانند ترون، اتریوم، سولانا، آلگراند، پالیگان، آوالانچ، تزوس، ایاس، بایننس اسمارت چین و اومنی بیت کوین پشتیبانی می‌شود و اینها در کنار هم شبکه های تتر را به ایجاد می کنند. در میاد این شبکه های بلاکچینی محبوب‌ترین شبکه هایی که از تتر پشتیبانی می‌کنند و در صرافی‌های ایرانی کاربرد بیشتری دارند، ابتدا ترون و و بعد از آن اتریوم می باشد.

اُمنی Omni چیست؟

تتر بر روی شبکه Omni یک مورد از انواع روش های انتقال تتر است که از طریق بلاکچین بیت کوین انجام می شود. در این حالت تتر با میزبانی شبکه اُمنی بیت کوین و بلاکچین آن، از شبکه بیت کوین به مقصد منتقل می شود. لایه اُمنی بیت کوین که درگذشته با مستر کوین از آن یاد می کردند، یک فورک یا شبکه بیت کوین نیست بلکه یک فرا لایه می باشد. در حقیقت، این لایه یک لایه نرم‌افزاری ایجاد شده روی بلاکچین بیت کوین می باشد که برخی از خصوصیات بیت کوین را به وسیله اضافه کردن جزئیات و مشخصاتی بهبود داده است. لازم به ذکرمی باشد که رمز ارز تتر با اختلاف زیادی محبوب‌ترین توکن ایجاد شده روی لایه اُمنی بیت کوین می باشد، اما با به وجود آمدن شبکه های بلاکچینی نسل دوم به خصوص اتریوم، و همچنین روی کار آمدن قراردادهای هوشمند، کاربرد لایه اُمنی برای توسعه‌ی توکن‌های جدید تقریبا از بین رفت.

تتر اتریوم ERC-20 چیست؟

تتر برروی شبکه اتریوم یکی از انواع مختلف تتر می باشد که روی بلاکچین اتریوم راه اندازی شده است. تتر بر پایه اتریوم بعد از اومنی راه اندازی شده است و با گذشت زمان بخاطر برخی مسائل فنی بهتر محبوبیت زیادی به دست آورد؛ تا حدی که می‌توان مدعی شد که تا به امروزاین نوع تتر یکی از محبوب‌ترین و کاربردی ترین شبکه‌های موجود تتر در مارکت کریپتوکارنسی می باشد. لازم است بدانید که شبکه بلاکچینی اتریوم در پی ارائه محصول غیرمتمرکز بوده و یکی از مهم ترین این محصولات توکن های هستند که برای پایه اتروم راه اندازی می شوند.که در این میان تتر بر پایه شبکه اتریوم از بزرگترین این توکن ها می باشد.

ویژگی های مثبت و قابل توجه شبکه اتریوم برای انتقال تتر این می باشد که به آسانی تتر را در پلتفرم‌های دیفای اتریوم که بخش عظیمی از مارکت ارزهای دیجیتال را تشکیل می دهند میتوان استفاده کرد. به همین خاطر و امنیت بالاتر نسبت به سایر شبکه ها تتر از نوع اتریوم محبوبیت بالاتری نسبت به سایر شبکه ها دارد.

تتر ترون TRC-20 چیست؟

تتر بر روی شبکه ترون از دیگر انواع تتر می باشد که بر روی شبکه بلاکچینی ترون قابل انتقال می باشد. نماد این نوع تتر بر روی شبکه ترون TRC20 می باشد و این توکن تتر بر روی بلاکچین ترون فعال می باشد. درحقیقت توکن تتر از طریق آدرس ترون مورد استفاده قرار می گیرد؛ این به این معنا می باشد که همه تراکنش های TRC-20 بر روی بلاکچین ترون صورت می گیرد. استفاده از تترTRC20 نسبت به تتر ERC20 ارزان تر و سریع تر می باشد.

تتر بر روی سایر شبکه ها

علاوه بر شبکه اُمنی بیت کوین، شبکه ترون و اتریوم که از شبکه‌های رایج تتر می باشند، بلاکچین‌های دیگری وجود تراکنش های تتر را میزبانی می کنند. هرچند سایرشبکه های تتر به اندازه شبکه های بیت کوین، ترون و اتریوم از محبوبیت بالایی برخوردار نیستند، ولی سایر شبکه ها با گذشت زمان و قابلیت های فنی بهتر محبوب تر خواهند شد.

شبکه ایاس

تتر بر روی شبکه ایاس (EOS) یکی از این بلاکچین ها می باشد تراکنش های تتر بر روی آن به صورت غیرمتمرکز انجام می شود. باگذشت زمان استفاده از توکن تتر بر روی این شبکه بیشتر شده و می‌توان ادعا کرد که این نوع تتر امروزه نقش خود را در مارکت رمزارزها پررنگ‌تر کند. اگر بخواهیم سایر شبکه های رقیب ایاس را نام ببریم که از محبوبیت بالاتری برخوردارند میتوانیم به تتر بر روی شبکه سولانا، بایننس اسمارت چین و پالیگان اشاره کنیم.

خرید فوری ووچر پرفکت مانی

شبکه سولانا

نوعی دیگر تتر که در بلاکچین سولانا پشتیبانی می‌شود تتر سولانا نام دارد؛ از ویژگی های مثبت این نوع تتر، می‌توانیم به فی تراکنش پایین و سرعت جا به جایی بالا اشاره کرد. ولی این شبکه دادای ایراداتی هم می باشد و آن اختلالاتی می باشد که در شبکه سولانا در دو سال گذشته رخ داده است.

شبکه بایننس اسمارت چین

این نوع تتر که بر روی شبکه خارجی بایننس (‌BSC) قابل انتقال می باشد، توسط صرافی بایننس که یک صرافی متمرکز می باشد به وجود آمده است. از ویژگی های مثبت این شبکه پایین بوده فی شبکه و سرعت بالای پردازش تراکنش ها درآن می باشد و از معایب آن متمرکز بودن آن می باشد.

شبکه پالیگان

تتر پالیگان تتری می باشد که بر روی بلاکچین پالیگان میزبانی می شود، دقیقا مانند تتر سولانا و تتربایننس اسمارت چین کارمزد آن پایین و سرعت تراکنش در آن بالا می باشد.

تفاوت ها

انواع تتر ممکن است در موارد مختلفی با هم متفاوت باشند. اولین و مشهود ترین تفاوت بین آنها، شبکه ای است که آنها را میزبانی می کند. شبکهای تتر یکسری تفاوت های فنی نیز با هم دارند که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • فی تراکنش
  • سرعت پردازش تراکنش ها
  • امنیت شبکه
  • تنوع در آدرس ها
  • امکان ساپورت آن شبکه در صرافی های مختلف

تفاوت های انواع شبکه تتر را در جدول زیر برای شما شرح داده ایم:

انواع تتر

اُمنی

اتریوم

ترون

سولانا

بایننس

پالیگان

شبکه

لایه اومنی بیت کوین

اتریوم

ترون

سولانا

بایننس اسمارت چین

پالیگان

میزان کارمزد

زیاد

زیاد

کم

کم

کم

کم

سرعت تراکنش

بسیار کم

متوسط

بسیار زیاد

بسیار زیاد

بسیار زیاد

بسیار زیاد

امنیت

بسیار زیاد

زیاد

متوسط

متوسط

متوسط

متوسط

نوع آدرس‌دهی

آغاز با رقم‌های ۱ یا ۳

آغاز با 0x

آغاز با ‌‌ T

از شکل خاصی پیروی نمی‌کند

آغاز با 0x

آغاز با 0x

پایداری شبکه

مناسب

مناسب

مناسب

مناسب

مناسب

مناسب

مقایسه آدرس های تتر در شبکه های مختلف

اگر قصد بیان تفاوت انواع آدرس‌ در تتر ترون، تتر اتریوم، و تتر اُمنی را داشته باشیم، می‌توان به این موضوع اشاره نمود که توکن‌های اتریوم با نماد شبکه ERC-20 با “0x” شروع می شوند؛ در صورتی که توکن‌های شبکه ترون با نماد TRC-20 با حرف “T” در اول آدرس شروع خواهند شد.

آدرس‌ تتر‌ در شبکه اُمنی بیت کوین بدین شکل است که با ارقام ۱ یا ۳ شروع می‌شود. همینطور نماد آدرس برای تتر در شبکه سولانا، بایننس اسمارت چین و پالیگان شکل ظاهری آدرس ولت به این شکل است که تتر بایننس اسمارت چین و پالیگان با رقم 0 و x در اول آدرس شروع می‌شوند و در شبکه سولانا آدرس ولت نیز از ظاهر خاصی پیروی نمی‌کند.

مقایسه کارمزد ها در شبکه های تتر

شبکه‌های مختلف تتر کارمزد‌های متغییری دارند. تتر بر روی شبکه ترون یا TRC-20 دارای پایین ترین فی شبکه یا کارمزد در میان شبکه‌های دیگر تتر می باشد.

پالیگان هم از دیگر شبکه هایی است که کارمزد آن پایین است؛ این موضوع به خاطر استفاده این دو بلاکچین از مکانیزمی متفاوت نسبت به شایر شبکه ها است که موجب پایین آمدن کارمزد تراکنش‌ها شده است.

لازم به ذکر است که شبکه ‌BEP-20 و سولانا هم دارای کارمزد مناسب و پایینی هستند. در مقایسه با ترون و شبکه های دیگر هزینه کارمزد پایین می باشد، شبکه اتریوم و بیت کوین کارمزد زیادی دریافت می کنند. لازم به ذکر است که کارمزد شبکه ترون ثابت است، در صورتی که کارمزد شبکه اتریوم و بیت کوین می‌‌تواند به علت ازدحام شبکه تغییر کند.

مقایسه سرعت تراکنش در شبکه های مختلف

اگر قصد مقایسه سرعت پردازش تراکنش را در سه شبکه کاربرد یعنی اُمنی ، اتریوم و ترون را داسته باشیم، لازم است بدانید که شبکه ترون با نماد TRC-20 از نظر سرعت پردازش تراکنش از دو شبکه دیگر بهتر می باشد. این موضوع به خاطر این می باشد که پردازش تعداد تارکنش بر ثانیه ای بالاتر (TPS) نسبت به شبکه بیت کوین و اتریوم دارد. در حالت کلی، سرعت پردازش تراکنش ها در بلاکچین ترون از چند ثانیه تا چند دقیقه در حداکثر زمان مورد نیاز می باشد؛ ولی سرعت پردازش تراکنش در اتریوم از یک تا ده دقیقه و گاها بیشتر بیشتر هم ممکن است زمان ببرد و همنیطور سرعت پردازش تراکنش بلاکچین بیت کوین نیز از چند دقیقه تا چند ساعت زمان بر است.

لازم به ذکر است که در میان سایر شبکه های سولانا پالیگان و بایننس اسمارت چین ازسرعت تراکنش بالا و خوبی برخودار می باشند. هرچند تا به این لحظه این شبکه دارای سرعت تراکنش ۲۰۰۰ تراکنش بر ثانیه می باشند، ولی توسعه‌دهنگان پالیگان و سولانا مدعی هستند این بلاکچین ها قادر به انجام ۶۵۰۰۰ تراکنش بر ثانیه می باشند.

لازم است بدانید علاوه بر عاملی مثل بلاکچین، مواردی دیگر مثل آدرس ولت مقصد و ازدحام شبکه می تواند بر روی سرعت پردازش تراکنش ها موثر باشد. همچنین، با زیاد شدن مقدار فی شبکه این امکان وجود دارد که سرعت تراکنش را زیاد کرد.

ارز دیجیتال تتر به عنوان یک ارز دیجیتال پرطرفدار در دنیا، یکی از پرکاربرد ترین استیبل کوین ها برای حفاظت از سرمایه تریدرها در نقابل نوسانات شدید این بازار می باشد.

اگر ریسک پذیر شما پایین است و می خواهید سرمایه خود را حفظ کنید، تتر یک گزینه مناسب و ایمن برای سرمایه‌گذاری می باشد. تتر بر روی بلاکچین‌های قابل انتقال است که هر یک از بلاکچین های تتر مزیت و معایبی دارند.

با برسی مواردی مثل مقدار کارمزد دریافتی، سرعت پردازش و انجام تراکنش، امنیت شبکه و … تریدرها این امکان را دارند که با توجه به موارد مورد نیاز خود یکی از بلاکچین های مورد نظر را برای انتقال تتر خود به کار بگیرند. مثلا اگر برای شما مقدار فی شبکه موضوع با اهمیتی است می‌توانید از شبکه ترون برای انتقال استفاده کنید. از سوی دیگر، اگر امنیت شبکه برای شما اولویت دارد و مبلغ انتقال بالا می باشد، می‌توانید از شبکه اتریوم برای انتقال استفاده کنید.

خرید تتر از سایت پی ام ایکس چنج