نصب ایزوگام روی دیوار و دیگر سطوح چگونه است؟

  1. سه شنبه ۱۴ آذر ۲ ساعت ۱۳:۲۲ (۱۱ ماه،۱ هفته قبل)
نصب ایزوگام
به گزارش نوداد (سکوی اجتماعی خبر)

در سطوح مختلف باید به این مورد توجه کرد که نکات مهمی وجود دارد که باید رعایت شود در این مقاله به این موضوع پرداخته ایم.

نصب ایزوگام بر روی سطوح مختلف

ایزوگام بصورت رول های آماده بفروش می رسد. نصب ایزوگام سبب می شود تا رول های آماده و سیاه ایزوگام، تبدیل به عایقی محکم و غیرقابل نفوذ در برابر عوامل مختلف بشود. فرایندی که در آن ایزوگام از مرحله آماده و خشک به فرشی پهن شده روی زمین تبدیل می شود را نصب ایزوگام می گوییم. این کار قسمت های مختلفی دارد که به بررسی جامع آن می پردازیم.

شرایط نصب ایزوگام

پس از فراهم کردن وسایل اولیه مورد نیاز و ابزار مورد استفاده در ایزوگام کاری، تمیز کردن سطح زیرین برای ایزوگام کاری از مراحل مهم برای شروع نصب است. آلودگی و گرد و غبار سبب خوب در نیامدن عایق و عدم چسبندگی کامل به سطح می شود که راه نفوذ آب را در دراز مدت برای آن فراهم میکند. پس تمیز کردن و پر کردن سوراخ ها یا حفره های زیر سطح ایزوگام بسیار مهم است. زیرسازی برای ایجاد شیب مورد نظر، لایه ای برای افزایش عمر ایزوگام و کاهش انتقال گرما از مراحل زیر سازی هستند.

اندازه گیری و برش ایزوگام مرحله بعدی است که باید به دقت و با ظرافت خاصی انجام شود. نصب ایزوگام با استفاده از مشعل، مرحله بعدی است که باید در حین آن دقت کرد تا ایزوگام بصورت کاملا صاف ایجاد شود و همچنین درز ها و لبه ها به خوبی به یکدیگر وصل شوند. ایزوگام باید در دمای محیط خشک شود و و باید چند روزی تحمل کرد تا کاملا خشک شود و خودش را بگیرد. بهتر است از ایجاد فشار بر روی ایزوگام تا چند روز خودداری نمود. آنچه در بالا گفته شد، توضیحی بر نصب بر روی کف بود. نصب ایزوگام روی دیوار شرایطی متفاوت تر دارد. نصب ایزوگام بر روی دیواره ساختمان ها جهت جلوگیری از نفوذ رطوبت هوا یا آب حاصل از باران انجام می شود. بخصوص در شهر های شمالی کشور این موضوع رایج است.

ایمنی و ایزوگام دیوار

جالب است بدانید ایزوگام کردن دیوار به دو شکل با داربست و بدون داربست انجام می شود. روش داربست دار معمولا برای دیوار هایی با ارتفاع بالغ بر 3 متر است. جهت تثبیت ایمنی فرد نصاب و انجام راحت تر کار، بهره گیری از داربست در اصول ایمنی این کار آمده است. استفاده از 2 نیروی متخصص بجای یک نفر و داشتن تجربه کافی بسیار در این روش حائز اهمیت است چرا که در صورت نبود دانش و تجربه کافی، مصائب کار کمی بیشتر از چیزی است که تصور می شود.

در روش بدون داربست فرد نصاب با استفاده از طناب و اصطلاحا راپل کردن، باید بتواند ایزوگام مورد نظر را به دیوار بچسباند. ویژگی های ایزوگامی که روی دیوار نصب می شود با کف کمی فرق دارد. وزن کم رول های ایزوگام دیواری سبب تسهیل نصب می شود. انتخاب نوع ایزوگام برای نصب بر روی دیوار ساختمان مهم است. خود این انتخاب به دو دسته ی انتخاب برای نمای خارج و داخل ساختمان تقسیم می شود. ایزوگامی که در داخل ساختمان نصب می شود می تواند تک لایه باشد زیرا تنها قرار است عایق رطوبتی باشد و از تابش مستقیم خورشید در امان است. همچنین ایزوگام درون ساختمان با تغییرات آب و هوایی کمتری در ارتباط است در نتیجه فرسایش کمتری را در زمان بیشتری تجربه خواهد کرد.

در نمای خارجی ساختمان ولی باید از ایزوگام دو لایه استفاده نمود. ایزوگام مورد استفاده در دیوار ساختمان بهتر است از نوع پلیمری باشد. لازم به ذکر است آموزش های داده شده جهت آشنایی کامل شما عزیزان با این پروسه می باشد و هرگونه تلاش بدون داشتن دانش و مهارت عملی، منجر به آسیب به خود خواهد شد. تمام این موارد اشاره شده مربوط به جنس و نصب ایزوگام بود. نصبی که از آن سخن می گوییم باید به دست فرد یا افراد کاربلد و ماهر انجام شود.

در صورتی که به دلایل اقتصادی یا عدم دسترسی به نیروی ماهر، کار نصب به افراد نابلد سپرده شود، نتیجه مورد رضایت نخواهد بود و ممکن است در اولین فرصت نفوذ آب و رطوبت به لایه های پشت ایزوگام صورت بگیرد. پس بهترین کار سپردن این کار به افرادی است که تابحال نمونه کارهای فراوانی را به بهترین شکل تحویل داده اند و از زیر و بم این امر آگاهند. نصب ایزوگام در شهر های مختلف کشورمان بصورت روزانه در حال انجام است. نصب ایزوگام در مشهد توسط زبده ترین و با تجربه ترین گروه ایزوگام کاری در حال جریان است.

برند سیوانی با سابقه درخشان در نصب ایزوگام

تیم ایزوگام سیوانی با سابقه حرفه ای خود در زمینه ایزوگام کاری، دانش و تجربه ای کسب کرده که صفر تا صد کار را برای مشتری به بهترین شکل ممکن انجام می دهد. داشتن نیروهای کاربلد و اکسپرت در زمینه نصب ایزوگام، سبب می شود تا با کیفیت ترین ایزوگام تحویلی به مشتری را برای او به شکلی تمیز و درست نصب می کنند.