چطور می‌توان از کلاهبرداری تتر تقلبی جلوگیری کرد؟

وجود سودجویان و کلاهبرداران در بازار گستردهٔ ارز دیجیتال، دور از انتظار نیست. در بازار بزرگ و پیچیدهٔ رمزارزها، گاهی با پروژه‌های حرفه‌ای کلاهبرداری مواجه می‌شویم.

  1. یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۲ ساعت ۱۴:۰۱ (۱۱ ماه قبل)

در این حالت امکان اشتباه و افتادن در دام این افراد، حتی برای کاربران حرفه‌ای وجود دارد. یکی از روش‌های کلاهبرداری، استفاده از رمزارزهای تقلبی است. برای مثال، استفاده از تتر تقلبی، یکی از ترفندهای رایج کلاهبرداران محسوب می‌شود؛ تتر رایج‌ترین استیبل کوین بوده و دارای بیشترین میزان جابه‌جایی در دنیای ارزهای دیجیتال است. پس سودجویان هم علاقهٔ بیشتری به آن دارند!

با توجه به افزایش گزارشات درمورد کلاهبرداری تتر غیراصل، بر آن شدیم تا در این متن روش‌های تشخیص تترهای تقلبی را بررسی کنیم تا با اطلاعات کافی، احتمال خطا برای شما کاهش یابد.

تتر چیست؟

برای کوتاه کردن دست کلاهبرداران از دارایی شما، ابتدا بهتر است با تتر بیشتر آشنا شده و اصل آن را بشناسیم. تتر در بازار رمزارزها با نماد USDT شناخته می‌شود. این آلت‌کوین درواقع یک استیبل‌کوین بوده و طرفداران بسیاری در بین سرمایه‌گذاران دارد. تتر بنابه دلایل مختلف، پرکاربردترین استیبل‌کوین بازار ارزهای دیجیتال به‌شمار می‌آید. قیمت این ارز به‌طور ثابت برابر با یک دلار آمریکا بوده و جزو در موارد خاص نوسانی در قیمت آن مشاهده نمی‌شود. این رمزارز دارای پشتیبانی از 13 شبکهٔ انتقال مختلف است و امکان انتقال خرید و فروش با آن به‌راحتی برای کاربران مهیا می‌شود.

انواع تتر

  • تتر امنی (Omni) که بر روی شبکهٔ بیت‌کوین فعال هستند.

  • تتر ERC-20 که قابل استفاده در بسیاری از اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز (DApp) فعال بر روی شبکهٔ اتریوم است.

  • تتر TRC-20 با سرعت بالا و کارمزد پایین و قابل استفاده در شبکهٔ ترون.

  • تتر EOS فعال بر روی شبکهٔ ایاس (EOS).

انواع روش‌های کلاهبرداری با تتر تقلبی

به علت عدم احراز هویت کامل، امکان کلاهبرداری به چندین روش درمورد رمزارز تتر وجود دارد. ازجمله این روش‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کلاهبرداری تتر تقلبی از طریق استخراج؛

  • کلاهبرداری تتر از طریق کیف پول ارز دیجیتال نامعتبر و جعلی؛

  • کلاهبرداری از طریق صفحات اینترنتی فیک؛

  • کلاهبرداری ارزی از طریق تغییر آدرس‌های انتقال ارز دیجیتال تتر؛

  • کلاهبرداری تتر از طریق تبلیغات و شبکه‌های اجتماعی، با وعده اهدا رایگان تتر.

روش‌های تشخیص تقلبی بودن تتر

معمولا در روش‌های کلاهبرداری توسط فروش تتر، افراد با یک پروژهٔ جعلی و با فروش توکن‌های خود اقدام به کلاهبرداری می‌کنند. در این مواقع شناخت تتر فیک از ظاهر و مواردی که در ادامه ذکر می‌شود، بسیار مهم خواهد بود.

  • بررسی لوگوی تتر

بررسی لوگو یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای تشخیص کلاهبرداری تقلبی‌بودن تتر به‌شمار می‌رود. تمامی رمزارزها دارای لوگو مخصوص به خود هستند. ساخت لوگو تقلبی کار ساده‌ای نبوده و در بیشتر موارد وجود تفاوت در جزئیات تتر غیراصل و تتر اصل، از دید تیزبین سرمایه‌گذاران حرفه‌ای پوشیده نمی‌ماند.

  • توجه به آدرس کانترکت تتر

بررسی آدرس یک تراکنش به مراتب سخت‌تر از روش اول است. این موضوع به علت قابلیت انتقال تتر در چندین بلاکچین مختلف مطرح شده و توسط سایر شبکه‌های بلاک‌چینی ایجاد خواهد شد. رایج‌ترین روش انتقال برای استیبل‌کوین تتر، انتقال بر بستر اتریوم و با تتر ERC20 است. توجه داشته باشید که آدرس‌های ERC20 با 0x شروع می‌شوند و باقی اعداد نیز به‌طور خاص مربوط به آدرس کیف‌پول هستند.

  • توجه به آدرس کیف‌پول

بررسی آدرس کیف پول فرستنده یکی دیگر از راه‌های تشخیص تتر تقلبی است. هر رمز ارز بر روی یک شبکهٔ بلاک‌چینی تعریف شده و هر فرد، آدرس کیف‌پول مشخص و منحصربه‌فرد خود را بر روی این شبکه دارد. با توجه به تاریخچهٔ تراکنش‌های یک کیف‌پول ارز دیجیتال، امکان اطلاع از مبدأ و مقصد تمامی توکن‌ها ازجمله تتر وجود دارد. برای این منظور کافیست آدرس تراکنش را در قسمت جستجوی یک مرورگر بلاک‌چینی وارد کنید.

  • بررسی وضعیت تتر در بازار

باتوجه به این‌که رمزارز تتر محبوب‌ترین استیبل کوین بازار محسوب می‌شود، دسترسی به قیمت واقعی آن بسیار راحت است. بر این اساس می‌توان از طریق بررسی ارزش تتر دریافت‌شده، به اصل یا تقلبی بودن آن پی‌برد. برای این کار می‌توانید آدرس تراکنش را در یکی از مرورگرهای بلاک‌چین جستجو کرده و بر روی نماد رمز ارز تتر کلیک کنید. در این حالت باید ارزش بازاری این استیبل کوین به شما نمایش داده شود. در غیر این صورت، تتر موردمعامله تقلبی خواهد بود.

  • بررسی آدرس قرارداد

آدرس تمامی قراردادها و تراکنش‌های در دنیای رمزارزها قابل پیگیری است. این رهگیری توسط کد هش ایجادشده در تراکنش و آدرس قرارداد انجام می‌شود. در یکی از رایج‌ترین روش‌ها، کلاهبرداری با تغییر آدرس قرارداد انجام می‌شود. کلاهبرداران می‌توانند با تغییر در آدرس قرارداد، تترهای تقلبی به شما بفروشند.

آیا تتر امن است؟

با وجود پیشرفت‌های چشمگیری که با تکیه بر تکنولوژی بلاک‌چین در دنیای رمزارزها ایجاد شده‌است، وجود کلاهبرداری‌هایی چون فروش تتر تقلبی انکارناپذیر است. اما خوشبختانه این موضوع با افزایش آگاهی و دانستن نکات ذکرشده، قابل پیشگیری است. تفاوت اساسی میان تتر و باقی ارزهای دیجیتال، در سیستم متمرکز کنترل‌گر است. وجود همین تفاوت همیشه نگرانی‌هایی از بابت خرید تتر برای معامله‌گران ایجاد می‌کند. همچنین جالب است بدانید که تنها 10.25 درصد از کل دارایی شرکت تتر مربوط به پول نقد است و در حدود 79 درصد دیگر سپرده‌های کوتاه مدت، فلزات گران‌بها، دارایی‌های کریپتو و وام‌ها هستند.

توجه داشته باشید که یک تتر واقعی در شبکهٔ بلاک‌چین، تعداد هولدرهای بیشتری دارد. به‌عنوان مثال، تعداد هولدرهای ۲۳ نفر و تعداد تراکنش‌های انجام‌شده ۳۵ عدد، به‌هیچ‌عنوان برای محبوب‌ترین استیبل‌کوین که بعد از بیت‌کوین و اتریوم بیشترین ارزش بازار را در بین رمزارزها دارد، منطقی نیست.

نتیجه‌گیری

هرچند بازار ارزهای دیجیتال کاربردهای بسیار زیادی را برای کاربران فراهم می‌کند، اما مانند تمام بازارهای دیگر مشکلاتی نیز درپی دارد. یکی از مشکلات مربوط به بازار کریپتو، خرید و فروش تترهای تقلبی توسط کلاهبران است، در این مقاله این مشکل را مورد بررسی قرار دادیم و روش‌های جلوگیری از کلاهبرداری تتر تقلبی را بیان کردیم. با این روش‌ها امنیت معاملات شما به شکل تقریبی تأمین می‌شود.



رپرتاژ آگهی برای سفارش رپرتاژ آگهی خودتان با ما تماس بگیرید. ایمیل: ads@nodud.com تلفن: 02188984760 - 02188984761 - 02188984762 بیشتر بدانید...