پروفیل‌ها و کاربردهای متنوع | چگونه می‌توان قیمت پروفیل را مشاهده کرد؟

پروفیل‌های فولادی با کاربردهای فراوان در صنعت

  1. شنبه ۱۴ اسفند ۰ ساعت ۱۰:۵۰ (۲ سال،۱ ماه قبل)

پروفیل‌‌ها با ویژگی‌های ذاتی و عملکرد خاصی که دارند، دارای کاربردهای زیادی در صنایع گوناگون مانند ساختمان‌سازی، اتومبیل‌سازی و... هستند. همچنین پروفیل‌های دارای انواع مختلف بوده که هرکدام با متریال و روش منحصر به فردی تولید می‌شوند. البته که تفاوت در تولید و مواد به کار رفته تغییراتی را روی قیمت اعمال می‌کند. به همین دلیل باید با مدل‌های متنوع پروفیل و تفاوت‌های آن‌ها آشنا شوید تا بدانید برای چه ویژگی‌هایی هزینه می‌کنید.

پروفیل

انواع پروفیل که باید بشناسید

در حالت کلی می‌توان پروفیل‌ها را به دو دسته ساختمانی و صنعتی تقسیم‌بندی کرد. در دسته ساختمانی پروفیل‌هایی قرار می‌گیرند که معمولا در ساخت سازه‌های گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرند. پروفیل‌های صنعتی نیز به طور مستقیم وارد کارخانه‌ها شده و توان نسبتا بالایی را در اختیار صنعت‌گران می‌گذارند. البته که پروفیل‌های ساختمانی و صنعتی دارای مدل‌های گوناگونی هستند که هر کدام با متریال و روش خاصی تولید می‌شوند. همچنین هر یک از مدل‌ها بر اساس ویژگی‌هایی که دارد در جایگاه خاصی استفاده می‌شود.

پروفیل‌های ساختمانی

پروفیل‌های ساختمانی که می‌توانند به راحتی لقب پرکاربردترین نوع قوطی را کسب کنند، در ساختمان سازی برای ساخت چهارچوب درب و پنجره یا سازه‌های سبک مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین این دسته از پروفیل‌ها معمولا ضخامت 2 تا 4 میلیمتری دارند و با کدهای فنی 507، 508، 509 ساخته می‌شوند. ناگفته نماند که برخی قوطی‌ها با نام لنگه دری مشهور هستند.

پروفیل

به طور کلی صنایع فولادی از سه روش نورد گرم، نورد سرد و مرکب برای تولید پروفیل‌های ساختمانی استفاده می‌کنند. در روش نورد گرم قوطی‌ها با استفاده از شمش‌های فولادی ساخته شده و به دست مصرف کننده می‌رسد. روش دوم که نورد سرد نام دارد، پروفیل از راه خم‌کاری و پرس ورق‌های آهنی به دست می‌آید. برای روش مرکب نیز همین کافیست بدانید که از دو روش نورد گرم و سرد استفاده می‌شود.

قوطی‌های آهنی در صنایع و کاربردهای نظامی

زمانی که یک پروفیل با ورق سیاه ضخیم در ابعاد بزرگ تولید می‌شود، باید آماده ورود به محیط‌های نظامی، صنایع بزرگ، سازه‌های فولادی عظیم و دیگر موارد این چنینی باشد. به دلیل همین عملکرد ویژه و مشخصات فنی خاص قیمت قوطی صنعتی بالاتر می‌رود. همچنین این پروفیل‌ها با استانداردهای منحصر به فردی مانند ISO ساخته می‌شوند.

از آنجایی که پروفیل‌های صنعتی کاربردهای نسبتا سنگینی دارند، در شاخه‌های 12 متری تولید شده تا به خوبی نیازهای مصرف کننده را پاسخ دهند. جالب است بدانید که قوطی‌های صنعتی با ابعاد به مراتب بزرگ‌تری نسبت به پروفیل‌های ساختمانی ساده تولید می‌شوند. به طوری که در حال حاضر برخی پروفیل‌های صنعتی ابعاد 400 در 400 میلیمتر دارند.

پروفیل زد (Z)

پروفیل‌های Z را می‌توان جزو مدل‌هایی دانست که به صورت همزمان در محیط‌های ساختمانی و صنعتی کاربرد دارد. همچنین به خاطر شباهت پروفیل Z به این حرف لاتین چنین نامی انتخاب شده است. البته که طراحی منحصر به فرد پروفیل Z باعث شده تا این قوطی کاربردهای متنوع‌تری داشته باشد.

در حال حاضر کارخانه‌های فولادی پروفیل‌های Z را با ضخامت‌های 2 تا 3 میلیمتر تولید می‌شوند. سایزهای پروفیل نیز کاملا متفاوت بوده و در ابعاد 16، 18، 20 و 22 میلمیتر قابل خریداری است. همچنین سازمان استاندارد ملی ایران استانداردهای 5722 . 3694 را برای پروفیل‌های زد تعریف کرده تا قوطی‌ها با سایز، مقاومت کششی و... ایده‌آل به دست مصرف کننده برسد.

برای مشاهده قیمت آهن آلات جهانی کلیک کنید.

قوطی آلومینیومی با روش تولیدی متفاوت

با قاطعیت می‌توان گفت که پروفیل‌های آلومینیومی دارای کاربردهای زیادی هستند و ویژگی‌های خوبی مانند قیمت مناسب را در اختیار دارند. پروفیل‌های آلومینیومی در تولید درب و پنجره، چهارچوب، دکوراسیون داخلی و دیگر موارد این چنینی استفاده می‌شود. همچنین فلز آلومینیوم به پروفیل کمک می‌کند تا در مقابل خوردگی و اکسایش مقاومت خوبی داشته باشد.

پروفیل

جالب است بدانید که برای تولید پروفیل‌های آلومینیوم از روش کاملا متفاوتی نسبت به نورد گرم و سرد استفاده می‌شود. این روش که اکستروژن نام دارد، شمش‌های خام در ابتدا ذوب شده و سپس در قالب‌های مسطح به پروفیل یا همان قوطی تبدیل می‌شود.

قوطی استیل

قوطی‌های استیل که با فولاد ضد زنگ تولید می‌شوند، انتخاب اصلی صنعت‌گران برای اتصال قطعات مختلف به یکدیگر است. به طور کلی پروفیل‌ها به صورت باز و بسته ساخته می‌شوند. پروفیل‌های باز سطح مقطعی مانند حرف U و Z دارند که در تولید سازه‌های ساختمانی به شدت کاربردی هستند. پروفیل‌های بسته نیز همان شکل لوله‌ای و قوطی را دارند.

اگر قصد دارید که پروفیل استیل را خریداری کنید، باید به استانداردهای 316، 304 و 201 توجه کنید. پروفیل‌های استیل 316 در صنایع غذایی کاربرد دارند. در صورتی که پروفیل‌های استاندارد 304 برای کارخانه‌های فرآورده‌های لبنی استفاده می‌شوند. در نهایت استاندارد 201 قرار می‌گیرد که صرفا ضد زنگ است و با ضخامت 1 تا 2 میلیمتر به دست مصرف کننده می‌رسد.

پروفیل‌های گالوانیزه

بدون شک پروفیل‌های گالوانیزه انتخاب بهتری برای فضای باز و محیط‌های مرطوب هستند؛ زیرا در مقابل اکسایش و خوردگی عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهند. در روی این پروفیل‌ها یک لایه محافظ با روش‌های شیب گرم، الکترو گالوانیزه و پیش گالوانیزه قرار می‌گیرد. به لطف وجود همین لایه محافظ پروفیل به راحتی می‌تواند در خطوط ارتباطات، ساختمان‌ها، نرده‌ها و حتی لوازم تزئینی استفاده شود.

پروفیل

سهم بزرگ بازار در دست پروفیل‌های کامپوزیتی

پروفیل‌های کامپوزیتی به خاطر ویژگی‌های خاصش توانسته که در بازار قوطی‌ها سهم بزرگی را به دست بیاورد. این دسته از پروفیل‌های قابلیت کشسانی زیادی ندارند و به همین دلیل استحکام بیشتری از خود نشان می‌دهد. همچنین زمانی که پروفیل‌های کامپوزیتی در ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، مقاومت سازه در برابر زلزله بالاتر می‌رود. ناگفته نماند که این دسته در مقابل رطوبت و زنگ‌زدگی هم مقاوم هستند.

پروفیل‌ مبلی

قوطی‌هایی که با ورق روغنی تولید می‌شوند و ضخامت زیادی ندارند، اصطلاحا پروفیل مبلی یا سبک هستند. این دسته از پروفیل‌ها با ضخامت 0.8 تا 1.8 میلیمتر تولید شده و با اشکالی مانند دایره‌ای، سه و چهارگوش به دست مصرف کننده می‌رسند. همچنین این پروفیل‌های قابلیت پرداخت، جوش‌کاری، تراش‌کاری، آب‌کاری بسیار مناسبی دارند.

در حال حاضر پروفیل‌های مبلی در صنایع گوناگونی مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای مثال پروفیل‌های مبلی لوله‌ای در تولید بدنه دوچرخه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین قوطی‌های مبلی گزینه ایده‌آلی برای تولید لوازم خانگی و تزئینی هستند.

چه عواملی روی قیمت پروفیل‌ها تاثیر می‌گذارند؟

عوامل متعددی هستند که روی قیمت پروفیل‌های تاثیر می‌گذارند که اولین آن‌ها نوع قوطی است. عامل دومی که می‌توان به آن اشاره کرد، کارخانه سازنده قوطی است. برای مثال ممکن است قیمت پروفیل اصفهان نسبت به سایر تولیدکنندگان بیشتر یا کمتر باشد. البته که سایر عوامل مانند نوع ورق، سایز و ضخامت پروفیل، استاندارد تولید و... روی قیمت‌ها تاثیر می‌گذارد.

پلتفرم‌های آنلاین خرید آهن، بهترین راه برای اطلاع از قیمت‌ها

زمانی که قصد خرید پروفیل‌ها را داشته باشید، برای استعلام قیمت‌ها در بازار آهن مسیر سختی را پیش‌رو خواهید داشت. به همین دلیل باید از پلتفرم‌های آنلاین کمک بگیرید تا یک بازار آهن بزرگ را همیشه همراه خود داشته باشید. در این پلتفرم‌ها به راحتی می‌توانید قیمت انواع پروفیل را ببینید و به قابلیت‌هایی مانند مقایسه قیمت‌ها و ثبت سفارش آنلاین برسید.

معرفی سایت تهران آهن و خدمات بی‌نظیرش در عرضه پروفیل‌ها

سایت تهران آهن با ارائه خدمات منحصر به فرد در زمینه پروفایل‌ها کار شما را برای پیدا کردن پلتفرم آنلاین خرید قوطی ساده می‌کند. در این سایت می‌توانید به راحتی قیمت روز انواع پروفیل را ببینید. همچنین تهران آهن خدماتی مانند جوش‌کاری و خم‌کاری پروفیل‌ها را برای شما انجام می‌دهد.



رپرتاژ آگهی برای سفارش رپرتاژ آگهی خودتان با ما تماس بگیرید. ایمیل: ads@nodud.com تلفن: 02188984760 - 02188984761 - 02188984762 بیشتر بدانید...