بهترین راهنمای خرید انواع درب اتاق

در یک سازه چه مسکونی و چه اداری برای ورود به مکان های مختلف درب تعبیه می شود که یکی از آنها درب اتاق می باشد.

  1. یکشنبه ۱۲ تیر ۱ ساعت ۰۹:۵۲ (۱ سال،۹ ماه قبل)

درب های اتاقی در واقع حریم خصوصی را از بخش های دیگر جدا می سازد که بر اساس نوع جنس بکار رفته در ساخت آن، نوع رنگ، اندازه و اجزا دسته بندی می شوند که شما می توانید بر اساس نیاز خود و هماهنگی با دکوراسیون مورد نظر، بهترین و مناسب ترین درب اتاق را انتخاب نمایید. با شناخت انواع درب از نظر جنس و خصوصیات می توانید انتخاب صحیح تر و بهتری داشته باشید. بدین منظور می توانید به سایت دژ درب مراجعه نمایید.

درب اتاق

در تعریف کلی باید بگوییم که درب های اتاقی به بخش هایی گفته می شود که در واقع در بخش داخل ساختمان های اداری و مسکونی مورد استفاده هستند و نقش جداکننده و حفظ حریم خصوصی را دارا می باشند. این درب ها از جنس های مختلف و با رنگ و اندازه های متفاوت ساخته می شوند. به طور معمول متریال مورد استفاده به منظور ساخت درب اتاق، چوب طبیعی و یا روکش های مصنوعی می باشد. در صورتی که ساخت آن با دقت و کیفیت لازم انجام شود و از مواد مرغوب در ساخت آن استفاده شود، می تواند دوام و عمر بالایی داشته باشد.

از برخی از مدل های درب اتاق برای مکان های دیگری به غیر از اتاق خواب مانند آشپزخانه و یا حتی ورودی به سرویس ها استفاده می شود که این در ارتباط مستقیم با نوع متریال مورد استفاده در ساختار این درب ها می باشد.

انواع درب اتاق از نگاه کلی

اگر درب های اتاقی را به دو دسته کلی تقسیم کنیم، می توانیم این دو نوع درب را داشته باشیم:

۱- درب اتاقی تمام چوب: برای ساخت این نوع از درب ها می توان از انواع چوب های طبیعی استفاده کرد. این درب ها مقاومت و طول عمر بسیار بالایی دارند. برای زیباتر شدن این درب ها از رنگ های مخصوص چوب استفاده می کنند. البته باید این نکته را متذکر شد که نقطه ضعف این درب ها رطوبت می باشد.

۲- درب های با روکش مصنوعی: این درب ها به نسبت درب اتاق های تمام چوبی قیمت کمتری دارند. با کمک روکش درب داخلی مصنوعی می توان در زمان تولید طرح های تزیینی متنوعی را بر روی درب ایجاد کرد. در صورتی که در ساخت این درب ها از روکش های مقاوم به رطوبت استفاده شود، در سرویس های بهداشتی و آشپزخانه نیز می توان از آنها استفاده کرد.

درب اتاق از جنس چوب

این نوع از درب ها در دسته درب داخلی تمام چوب قرار می گیرند و به طور معمول از چوب طبیعی درختانی همچون راش و توسکا ساخته می شوند. البته چوب های دیگری همچون بلوط و یا کاج نیز در ساخت این درب ها مورد استفاده می باشند. استحکام و کیفیت این نوع از درب ها باعث شده که بیشتر به عنوان درب های خروجی مورد استفاده قرار بگیرند اما بسیاری از افراد از این درب ها برای درب اتاق خواب در منازل و یا درب اتاق کار در محیط های اداری نیز استفاده می کنند.

این درب ها به دلیل استحکام به نوعی ضد سرقت محسوب می شوند و امنیت بالایی دارند و به دلیل ضخامت بافت عایق صدا هستند. تنوع بالای طرح و رنگ این درب ها و قابلیت تطبیق فوق العاده آنها با فلز از مزایای این جنس درب می باشد. شاید نقطه ضعف این درب ها ضد آب نبودن آنها باشد. قیمت این درب ها به نسبت سایر درب ها بالاتر می باشد.

انواع روکش مصنوعی در درب اتاق

به طور کلی می توان به 3 نوع روکش مصنوعی برای ساخت درب اتاق اشاره داشت که این تنوع دست شما را در انتخاب از نظر ظاهر و جایگاه قرار گیری باز می گذارد که عبارتند از: ام دی اف(MDF)، اچ دی اف(HDF) و پی وی سی(PVC)

درب اتاق ام دی اف(MDF)

این نوع از درب های اتاقی که روکش ام دی اف دارند، تنوع بالایی از بابت طرح هستند و درب های مقاومی محسوب می شوند. این نوع از درب ها به طور معمول ترکیبی از فرم های سنتی که دارای لبه های تمیز و خطوط تیز هستند به همراه پیچ و تاب های مدرن طراحی ساخته می شوند این درب ها قابلیت این را دارند که با چوب های طبیعی فوق العاده مقاوم مانند راش و بلوط تلفیق شوند که در نهایت محصول نهایی نیز از مقاومت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود. تنوع بسیار بالای این درب ها باعث شده تا انتخاب اصلی برای درب اتاق باشند. این درب ها را می توان در خانه و برای اتاق خواب ها و در محیط های اداری برای اتاق کارها انتخاب کرد. از مزایای این نوع از درب ها نگهداری ساده و نصب و تعویض آسان می باشد.

درب های ام دی اف 5 تا 8 میلیمتری را می توان با چوب راش تلفیق کرد اما این درب ها ضد آب نبوده و دوام متوسطی دارند و به نسبت سایر درب ها از قیمت مناسب تری برخوردار هستند.

انواع درب های ام دی اف

درب های ام دی اف بر اساس ضخامت به انواع مختلف دسته بندی می شوند که مصارف متفاوتی نیز دارند

• درب های ام دی اف 8 و 5 میلیمتری: مناسب به عنوان درب اتاق

• درب های ام دی اف 35 صدم تا 8 میلیمتری: مناسب برای اتاق خواب هستند. این دسته عایق صدا هستند و قیمت نسبتا پایینی دارند.

درب های اتاقی اچ دی اف(HDF)

این جنس از درب اتاق نیز مانند درب های ام دی اف از مقاومت بسیار خوبی برخوردار هستند. این نوع از درب ها از الیاف فشرده چوب ساخته و تولید می شوند و به همین دلیل نسبت به درب های ام دی اف مقاوم تر و مستحکم تر هستند. از این نوع درب به عنوان درب اتاق استفاده می شود و گزینه بسیار خوبی برای درب سرویس های بهداشتی می باشد البته ضد آب نیستند. دوام خوب و قیمت مقرون به صرفه ای دارند.

درب های ملامینه

یکی دیگر از انواع درب های اتاقی درب های ملامینه هستند که در واقع از نوعی لمینت ساخته شده اند. از مزایای این نوع از درب ها می توان به مقاومت آنها در برابر آب و رطوبت اشاره کرد که آنها را به یکی از بهترین گزینه ها برای درب آشپزخانه بدل کرده است. شما به راحتی می توانید این درب ها را بشویید. تنوع بسیار زیاد این نوع از درب ها باعث شده که مورد توجه بسیاری از افرادی که در زمینه دکوراسیون داخلی فعالیت می کنند، قرار گیرد. این نوع از درب ها از بابت قیمت مقرون به صرفه هستند.

درب اتاق

درب هایی از جنس ای بی اس(ABS)

این نوع از درب ها از جنس نوعی ترموپلاستیک ساخته شده اند. ترکیبات ساختاری این نوع از ماده باعث شده تا این درب ها مقاومت و استحکام بالایی داشته باشند و همچنین ضد آب بوده و از بابت وزن نیز بسیار سبک باشند. قدرت و استحکام را مدیون دو ماده اکریلونیتریل و استایرن و مقاومت در برابر ضربه را از ماده ای با نام بوتادین دارند. این جنس از درب ها از بابت کیفی در درجه بالایی قرار دارند و مقرون به صرفه نیز هستند. یکی از مزایای بزرگ این جنس از درب ها، قابلیت بازیافت آنها می باشد.

درب اتاقی

درب های پلی وود

این نوع از درب ها را می توان جز دسته درب هایی دانست که هم در محیط های اداری و هم در منازل می توان آنها را به کار برد. این درب ها 3 لایه هستند و لایه ها به طور معمول به صورت ترکیبی انتخاب می شوند. این لایه ها با کمک چسب های مخصوص ساخته شده از اوره فرمالدئید و فنل فرمالدئید به یکدیگر چسبانده می شوند و به منظور اتصال و انطباق کامل لایه ها در معرض پرس گرم قرار می گیرند. فشار وارده در اثر پرس باعث می شود تا لایه ها به طور کامل به یکدیگر بچسبند و همین موضوع باعث می شود تا مقاومت و دوام بسیار بالایی داشته باشند. جالب است بدانید که از این جنس درب نه تنها در خانه و محیط های اداری استفاده می شود بلکه در کشتی ها و هواپیما ها نیز مورد استفاده می باشند.

خرید درب های اتاقی

به منظور داشتن بهترین انتخاب در زمان خرید درب اتاقی باید شناخت کامل از مشخصات و ویژگی های درب های مختلف داشته باشید. درب های اتاقی دارای تنوع بسیار بالایی هستند و بهتر است در زمان خرید به مرجعی معتبر مراجعه نمایید تا بتوانید اطلاعات کاملی قبل از خرید بدست آورید. از تولید کنندگان داخلی مطرح و صاحب نام در این زمینه می توان به دژ درب اشاره داشت که بهترین و با کیفیت ترین انواع درب های اتاقی را تولید و به بازار عرضه می کند و شما می توانید با مراجعه مستقیم به نمایندگی ها و یا سایت اطلاعات لازم در رابطه با تک تک این درب ها را بدست آورده و خرید خود را بر اساس سلیقه، بودجه، جنس مورد نظر، خصوصیات و ویژگی های هر یک از مدل ها انجام دهید.



رپرتاژ آگهی برای سفارش رپرتاژ آگهی خودتان با ما تماس بگیرید. ایمیل: ads@nodud.com تلفن: 02188984760 - 02188984761 - 02188984762 بیشتر بدانید...