انواع روش های تهیه شن و ماسه

شن و ماسه یکی از مواد پر استفاده در صنعت راه‌سازی و ساخت‌وساز است که از آن برای مصارف مختلفی مانند تهیه آسفالت یا روسازی جاده کمک می‌گیرند.

  1. شنبه ۲۹ آبان ۰ ساعت ۱۰:۱۰ (۲ سال،۵ ماه قبل)

شن و ماسه به طور طبیعی از دو روش بدست می‌آید و علاوه بر این دو، ماسه‌های مصنوعی هم تولید می‌گردد. نوع اول ماسه معدنی است که با حفر کردن زمین به آن دسترسی پیدا می‌کند. در کنار ماسه‌های معدنی مقداری آهن وجود دارد و به همین دلیل اغلب با رنگ‌هایی نزدیک به قرمز یافت می‌شوند. ماسه معدنی معمولا درشت‌تر از انواع دیگر ماسه‌هایی است که می‌توانید در طبیعت پیدا کنید. علاوه بر ماسه معدنی، نوع دیگری از ماسه وجود دارد که با نام ماسه رودخانه‌ای شناخته می‌شود، این ماسه مستقیما از رسوب رودخانه‌ها برداشت شده و کیفیت قابل قبولی دارد.

پس از افزایش درخواست صنعت ساخت‌وساز به ماسه، روشی مصنوعی را جایگزین ماسه‌های رودخانه‌ای و معدنی کردند تا بتوانند مواد مورد نیاز صنایع دیگر را تامین کنند. برای تولید ماسه مصنوعی، سنگ‌های گرانیتی را با کمک سنگ شکن و ماسه ساز خرد کرده و به ذرات ریزی تبدیل می‌کنند. اندازه ذرات ماسه در این روش قابل تنظیم است و هر کارفرما بسته به سلیقه خود یک اندازه برای خروجی دستگاه مشخص خواهد کرد.

دستگاه ماسه ساز

دستگاه ماسه ساز چیست و چه کاربردی دارد؟

همانطور که اشاره شد سنگ‌های معدنی برای تبدیل شدن به شن و ماسه باید فرآیندی را طی کنند. در طی مراحل تولید شن و ماسه از سنگ شکن و ماسه ساز استفاده می‌شود که سنگ شکن وظیفه خرد کردن سنگ‌های ورودی را بر عهده دارد. پس از خرد کردن سنگ‌ها به ذرات کوچک، برای تبدیل شدن به شن و ماسه باید وارد دستگاهی به نام ماسه ساز شوند که این ماسه ساز توانایی ریز کردن سنگ‌ها تا اندازه‌های بسیار کوچک را دارد.

ماسه ساز‌ها در انواع مختلفی تولید شده و هر کدام از آن‌ها دارای ظرفیت متفاوتی هستند. کارفرما می‌تواند اندازه ماسه خروجی را توسط دستگاه تنظیم کند و پس از ورود مواد معدنی، شن و ماسه‌ای یکدست از دستگاه تحویل گیرد. سنگ‌های ورودی ماسه ساز بین 0 تا 250 میلی‌متر بوده و خروجی آن ذراتی با اندازه 0 تا 6 میلی‌متر است. هر ماسه ساز به طور میانگین می‌تواند حدود 35 تن شن و ماسه در ساعت تولید کند و در مدل‌های سنگین‌تر این ظرفیت افزایش پیدا کرده است.

آشنایی با انواع ماسه ساز

به طور کلی انواع دستگاه‌ ماسه ساز را می‌توان در سه نوع طبقه بندی کرد.

• دستگاه ماسه ساز راک‌اندراک: یکی از تجهیزات پر کاربرد در مرحله ثانویه خطوط تولید شن و ماسه، دستگاه ماسه ساز راک اند راک یا Rock and Rock است که تفاوت اساسی با سایر ماسه ساز ها همانند ماسه ساز دوطرفه دارد. در سایر سنگ‌شکن ها و ماسه ساز‌ها، عملیات خرد کردن سنگ توسط چکش و بغل بند صورت می‌گیرد اما در ماسه ساز راک‌اند‌راک، سنگ‌ها پس از برخورد با یکدیگر کوچک می‌شوند. پس از ورود سنگ‌ها به داخل ماسه ساز راک اند راک، دستگاه با سرعت زیادی شروع به حرکت می‌کند؛ به دلیل سرعت چرخش بالای دستگاه، سنگ‌ها با هم برخورد کرده و این ضربات منجر به ریز شدن آن‌ها خواهد شد. راک‌اند‌راک یک دستگاه خودشکن است اما چند چکش هم در داخل آن وجود دارد تا فرآیند خردایش با سرعت بیشتری انجام پذیرد. معمولا سنگ‌های ورودی راک‌اند‌راک باید اندازه‌ای بین 6 تا 30 میلی‌متر داشته باشند و خروجی آن هم بین 0 تا 6 میلی‌متر خواهد بود. سنگ‌های خروجی این ماسه ساز، تیز هستند و به دلیل حالت خاص ظاهری، بهترین انتخاب برای بتن به شمار می‌روند. ظرفیت دستگاه ماسه ساز راک‌اندراک در هر ساعت بین 25 تا 30 تن خواهد بود.

دستگاه ماسه ساز خرگوشی

• دستگاه ماسه ساز خرگوشی: ماسه ساز خرگوشی یکی دیگر از تجهیزات مرحله دوم خطوط فرآوری است که اندازه سنگ‌های ورودی آن 20 الی 50 میلی متر و خروجی آن 0 تا 6 میلی‌متر است. در داخل ماسه ساز خرگوشی شفت اصلی به صورت عمودی نصب شده است و بر روی آن چکش‌هایی وجود دارد. با روشن کردن دستگاه، این محور عمودی شروع به حرکت می‌کند و به دلیل سرعت بالا و برخورد دائمی سنگ‌ها با چکش‌ها، اندازه آن‌ها کوچک می‌شود. در هر ساعت می‌توانید 20 تا 25 تن سنگ را توسط این ماسه ساز، به شن و ماسه تبدیل کنید و حدود 80 درصد خروجی آن را ریز دانه‌ها تشکیل می‌دهند. یکی از نکات مثبت در مورد این دستگاه دسترسی راحت به اجزای داخلی آن است. بر روی دستگاه ماسه ساز خرگوشی سه درب نصب شده که با باز کردن آن‌ها، به راحتی قادر به تعویض قطعات خواهید بود.

• دستگاه ماسه ساز پاکتی: دستگاه ماسه ساز پاکتی که به نام ماسه ساز دو طرفه هم شناخته می‌شود، از پرکاربردترین انواع سنگ شکن است که از آن به دلیل ظرفیت بالا، در کارخانجات مختلفی کمک می‌گیرند. مکانیزم کاری این دستگاه شباهت زیادی به سنگ شکن کوبیت دارد اما تفاوت اصلی آن، وجود دو سندان است. بر روی دستگاه ماسه ساز دو طرفه، دو سندان در طرفین دستگاه نصب شده و فاصله بین روتور و سندان‌ها بسیار کم است که نتیجه آن برخورد بیشتر سنگ‌ها با چکش‌ها خواهد بود. این دستگاه بیشتر برای سنگ‌های نرم مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌تواند به خوبی مواد معدنی از جنس آهک و گچ را به ذرات کوچک تبدیل نماید. در داخل ماسه ساز پاکتی یک روتور نصب شده که سنگ‌ها پس از ورود به داخل دستگاه با این روتور و چکش‌های نصب شده بر روی آن برخورد کرده و سپس به سمت سندان‌ها پرتاب می‌شوند. در داخل سندان‌ها با وجود سرعت بالایی چرخش و برخورد دائم چکش‌ها

، سنگ‌های ورودی به اندازه‌ای بین 0 تا 6 میلی‌متر تبدیل می‌شوند. اندازه سنگ‌ خروجی این دستگاه به راحتی و توسط رگلاژ سنگ شکن قابل تنظیم خواهد بود.

برای سفارش انواع سنگ شکن و تهیه قطعات سنگ شکن آن‌ها می‌توانید درخواست خود را از طریق سایت نوین کراشر ثبت کنید و یا با شماره‌های قرار گرفته در سایت تماس حاصل فرمایید. تمامی محصولات نوین کراشر با بهترین کیفیت و قیمت موجود در بازار خدمت شما ارائه خواهند شد.



رپرتاژ آگهی برای سفارش رپرتاژ آگهی خودتان با ما تماس بگیرید. ایمیل: ads@nodud.com تلفن: 02188984760 - 02188984761 - 02188984762 بیشتر بدانید...