پارافین در دمای اتاق جامد است و در دمای بالای 37 درجه سانتیگراد (99 درجه فارنهایت) ، شروع به ذوب شدن می کند و نقطه جوش آن بالای 370 درجه سانتیگراد (698 درجه فارنهایت) است . به طور کلی ، پارافین به دو شکل مایع و جامد یا ژله ای یافت می شود که نوع ژله ای و جامد آن برای تولید انواع شمع کاربرد دارد و از نوع مایع آن ، برای مصارف صنعتی استفاده می شود .
جالب است بدانید که موم پارافین برای اولین بار توسط کارل رایشنباخ (Carl Reichenbach) در آلمان در سال 1830 ایجاد شد و پیشرفت بزرگی در فناوری شمع سازی ایجاد کرد ، زیرا تمیزتر و قابل اطمینان تر از شمع های پیه می سوخت و تولید آن ارزانتر بود . در ادامه این بخش با ما همراه باشید تا اطلاعات خوبی در رابطه با انواع پارافین ، محصولات پارافینی و فوتس اویل کسب کنید و با بهترین تولید کننده پارافین و فوتس اویل و محصولات پلیمری آشنا شوید .
آشنایی با انواع پارافین
1. پارافین جامد
نوع ژله ای و جامد پارافین از گذشته تا به امروز ، بیش از هر کار دیگری برای تولید انواع شمع مورد استفاده قرار گرفته است . البته هر چه در طول زمان جلوتر آمده ایم بر کاربردهای دیگر پارافین افزوده شده است . پارافین جامد را در حالت کلی می توان به چهار دسته پارافین خوراکی (برای سهولت عکسبرداری توسط اشعهی ایکس از اعضای داخلی بدن) ، پارافین بهداشتی (ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی ، پمادها و کرم های مختلف) ، پارافین صنعتی (به عنوان روانکار و برای کاهش اصطکاک میان سطوح متحرک) و پارافین جامد گرانول (مورد استفاده در صنعت به ویژه در صنعت لاستیک سازی) دسته بندی کرد . در این میان بسیاری از ما در طول زندگی خود با موارد متعددی از هر سه گونهای که به آن اشاره شد رو به رو هستیم . مواردی که گاه حتی شاید خود ما هم ندانیم به عنوان گونه ای از پارافین شناخته می شوند .
2. پارافین مایع
پارفین مایع ، در واقع نوعی روغن معدنی با تصفیه بسیار بالاست و دارای رنگ سفید و شفاف بوده که در لوازم آرایشی و پزشکی کاربرد بسیار زیادی دارد . پارافین مایع معمولا در دمای 175 درجهی سانتیگراد به جوش می آید و در دمای 265 درجه ی سانتیگراد تبخیر می شود .
به طور کلی ، پارافین مایع به دو شکل تولید می شود . یک شکل از پارافین مایع در واقع نفت سفید بسیار تصفیه شده است که به عنوان سوخت استفاده می شود و شکل دیگر ان ، روغن معدنی بسیار تصفیه شده ای است که در تولید موارد آرایشی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد .
فوتس اویل چیست ؟
مانده موم یا فوتس اویل به عنوان محصول جانبی فرایند تولید پارافین جامد است که در این محصول مقدار زیادی روغن و اسیدهای چرب وجود دارد . مانده موم در جریان خارج سازی روغن از اسلاک واکس یا از مشتق شدن در جریان تولید پارافین نیمه تصفیه شده به دست میآید . این محصول در دمای معمولی ، بسته به درصد روغن ، به صورت مایع یا نیمه جامد یافت می شود و از موارد مصرف این محصول میتوان به کبریت سازی ، پولیش ، کفش سازی و برزنت سازی اشاره کرد . محصولات فوتس اویل در بشکه های آهنی و به صورت فله ای به فروش میرسند.
اسلک وکس چیست ؟
اسلک وکس ماده ای است جامد و در طیف رنگی زرد تا کرم روشن ، که از ترکیب وکس و روغن که ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺎﻧﺒﻲ ﭘﺎﻻﻳﺸﮕﺎه های ﺗﻮﻟﻴﺪ روﻏﻦ ﻣﻮﺗﻮر هستند تولید می شود و ﻣﺎده اوﻟﻴﻪ برای ﺗﻮﻟﻴﺪ ﭘﺎراﻓﻴﻦ محسوب می شود .
به طور کلی ، در فرآیند تولید پارافین ، اسلک وکس به عنوان خوراک وارد سیستم تولید شده و پس از انجام فرایند هایی مانند روغن گیری و رنگ زدایی به محصول نهایی ، یعنی پارافین وکس تبدیل می شود . روغن تولید شده در این فرایند نیز به محصول دیگری به نام فوتس اویل تبدیل می شود که این محصول همانطورکه در بالا اشاره شد ، کاربرد صنعتی دارد .
معرفی بهترین تولید کننده پارفین ، فوتس اویل و محصولات پلیمری در ایران
شرکت آریا پلیمر نیکان با سابقه ای در حدود 20 سال در زمینه تولید اسلک وکس ، پارافین جامد و مایع ، انواع سوخت و محصولات پلیمری مشغول به فعالیت بوده و با دانش و تکنولوژی روز نسبت به تکمیل سبد تولید خود در سالهای اخیر نموده است و سهم قابل توجهی از بازار را در اختیار خود دارد .
چنانچه مایل به ثبت سفارش یا دریافت مشاوره درباره این محصولات هستید ، با کارشناسان شرکت آریا پلیمر تماس بگیرید و اطلاعات خوبی در این زمینه دریافت نمایید .
اطلاعات دفتر مرکزی :
شماره تماس : 02188361637
ایمیل : info@aryapolymer
آدرس : تهران ، شهرک غرب ، بلوار دادمان ، تقاطع فلامک ، پلاک 64، طبقه 2
وب سایت : http://aryapolymer.com/